Informació General

El Campionat de Catalunya Escolar d’Orientació (#CCE2015) constarà de dues proves, una de mitja distància i una altra d’esprint.


MITJA. 
La cursa de mitja distància tindrà lloc a Castelldefels, al Campus del Baix Llobregat de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).  És un gran espai on hi ha els centres de recerca i les empreses que constitueixen el Parc Mediterrani de la Tecnologia.


ESPRINT. 
La cursa esprint tindrà lloc en el mapa del Canal Olímpic de Catalunya.

En paral·lel, s'organitza una cursa POPULAR. Pretenem posar a l'abast de tothom un circuit amb la menys parafernàlia possible per gaudir d'aquest esport: no hi haurà guarderia i l'avituallament serà simbòlic (en cas d'haver-hi). L'objectiu és fer orientació amb un bon mapa als dits i un bon traçat adaptat a cada nivell.


L’accés està prou ben senyalitzat, per la qual cosa no hi haurà rètols d’orientació. Hi haurà aparcament amb escreix a la zona. Podeu veure com accedir a la pestanya "Com arribar-hi ?"


Programa #CCE2015 / POPULAR

MITJA.
09.00    Recepció i lliurament documentació.
10.00    Sortida dels primers corredors.
13.30    Tancament arribada

ESPRINT.
14.45    Obertura Quarantena (NOMÉS #CCE2015)
15.30    Sortida dels primers corredors.
17.30    Tancament arribada
17.45    Lliurament de premis (NOMÉS #CCE2015) i cloendaLliurament documentació


A la recepció se us lliurarà el següent material:
  • Dorsal reciclable que es retornarà un cop es finalitzi la cursa esprint. Es recomana portar de casa agulles imperdibles. 
  • Braçalet identificatiu FCOC del tipus que s'utilitzen a les rogaines per poder accedir de manera gratuïta al Canal Olímpic de Catalunya. Si el corredor ve amb un acompanyant, aquest també en disposarà d'un. És a dir, com a màxim 2 braçalets per participant.
  • Targeta SportIdent (en el cas de que no se'n disposi d'una en propietat), que es retornarà al finalitzar cadascuna de les curses.
  • Ticket picnic-dinar, en el cas de que ho hagueu sol·licitat amb anterioritat. Es recorda que caldrà fer el pagament en aquest moment (import 5,00 €). No es vendran tickets de dinar el diumenge.


Hores de Sortida


Les hores de sortida de les dues proves seran assignades per sorteig per l’organització i s’enviaran als responsables dels escolars via correu electrònic a més a més d’enviar-les a la llista general FCOC el divendres 13 de març de 2015.


No es canviaran hores de sortida. És responsabilitat del corredor arribar puntual a la sortida. Si aquest arriba tard, podrà realitzar el seu recorregut però constarà l’hora de sortida prefixada.


Descàrrega del SportIdent i recollida parcials.


MOLT IMPORTANT !!!
Per tal de simplificar la logística de la competició, quan el participant arribi a la meta de la cursa de mitja distància se li recollira la tarja SportIdent  (tant si és de propietat com si no). 
L'organització s'encarregarà de portar-la al Canal Olímpic per a la seva descàrrega i es tornarà a lliurar al participant quan aquest entri a la zona de quarantena de l'esprint. 
Un cop finalitzada la cursa esprint el participant haurà de retornar el dorsal i la tarja SportIdent en el cas de lloguer. 
Els resultats , així com els parcials, de la cursa de mitja distància estaran disponibles dins el recinte del Canal Olímpic.

Classificacions


S’establirà una classificació individual per a cada categoria i sexe per a afiliats FCOC (federats i/o Catalunya Orientació) i una altra pels no afiliats.


La classificació s’elaborarà sumant els temps de la cursa de mitja distància i l’esprint.


En les categories INFANTIL i CADET es publicarà també una classificació conjunta de tots els corredors de caràcter informatiu per a determinar els dos millors participants de cada categoria i sexe que es classificaran directament pel Campionat d’Espanya en Edat Escolar que es celebrarà del 30 d’abril al 3 de maig a Albacete, i els dos restants de cada categoria per omplir l’equip (4 components) ho seran per decisió tècnica.


A les categories de PRE-BENJAMí i BENJAMÍ que no són competitives, es publicarà un llistat informatiu amb els temps però que en cap cas serà una classificació.Premis

La FCOC lliurarà als tres primers classificats de categoria i sexe, un premi (simbòlic).
Tots els participants a les categories no competitives tindran un diploma per la seva participació.Equip Tècnic

La direcció tècnica de la cursa la portarà a terme l’Escola Catalana de Curses d’Orientació (ECCO).

La col·laboració està oberta a tothom i és benvinguda.

Gràcies a tots per col·laborar i esperem gaudir d’un bon Campionat de Catalunya Escolar 2015.