Inscripcions


Les inscripcions es poden fer mitjançant el sistema d’inscripcions on-line de la FCOC:
http://www.web.orientacio.cat/gestio-inscripcions/inscripcions-online

Si el participant és federat o titular d'un carnet Catalunya Orientació, caldrà que per inscriure's ho faci introduint el DNI (hem detectat que entrant pel número d'afiliació no ens deixa). En el cas de que el participant no pertanyi a cap club FCOC (no federat ni Catalunya Orientació), cal que ens indiqui el nom de l'escola, agrupació o club en el camp d'observacions.


Categoria
Import [1]
CampCAT escolar
5 €
POPULAR
5 €


L’inscripció dóna dret a l’accés gratuït al Canal Olímpic de Catalunya [2] per al participant i un acompanyant.


Data límit d’inscripció, dilluns 9 de març de 2015 a les 23:59. [1] Passada aquesta data, qualsevol inscripció es gestionarà el dia de la cursa i es perdrà el descompte que ofereix la FCOC passant a costar 15 €/participant.


Pagament: Transferència de l’import al compte corrent de la FCOC abans del dimarts 10 de març, la Caixa  2100-3011-34-2500034867, tot indicant #CCE2015 i nom del participant (i.e. #CCE2015-Pau Babau).


El mateix dia de la cursa quan aneu a recollir el dorsal i la targeta SportIdent porteu el comprovant del pagament. Tota inscripció que no compleixi aquests requisits, serà considerada com a fora termini.


Si teniu algun problema a l’hora de formalitzar la inscripció, us podeu adreçar al contacte fcoc@fcoc.info
[2] L’accés al Canal Olímpic de Catalunya és individual i cal pagar una entrada per accedir-hi. Els preus són de 3 €/dia adult i 2 € infantil. Més informació a http://www.canalolimpic.cat/entrades/